Възстановяване на бетон

Санирането е операция чрез която се възстановяват и защитават стари бетонни повърхности и/или индустриални подове с индустриална химия . Възможна е и частична репарация на повредените участъци. Осигурява се водонепропускливост на повърхностният слой и се предпазва от бъдеща корозия.

Причините за нарушаване на бетонната повърхност могат да бъдат различни (механично въздействие, термично влияние, химична агресия и др.) и развити до различна степен, за това не може да бъде приложен универсален метод за саниране на повърхността, също както няма единствена подходяща система. Не винаги е необходимо да бъде премахната старата настилка. Тази услуга позволява възможно най-икономично да се предаде нов вид на помещението, чрез премахване на компрометиращите участъци и цялостно полагане на тънка система.

Извършваме полагане на циментова изравнителна саморазливка замазка, износващо-устойчива запечатка на готови саморазливни подове, както и изграждане на заоблен ъгъл (холкер). Работим с материали, който съхнат бързо. Изпълняваме големите поръчки на етапи, за да не спира работният процес в помещението (предприятието), в което се реновира подовата настилка. ­

Полимер-цимент

Полимер – циментовото покритие е издържливо на атмосферни условия и химически агресори. Тези характеристики го правят подходящо за външно приложение. Чрез него по икономичен начин може да бъдат „съживени“ силно корозирали бетонни основи, например в заводи, в които не се изисква полагане на индустриален под и при паркинги, гаражи, където е желателно да се запази нивото. Дебелината на полимерциментовото покритие е средно 1 см.

Предимства

 • Устойчивост на натиск до 45 ( MPa).
 • Висока износоустойчивост на абразия.
 • Не абсорбира вода.
 • Добра адхезия към стари бетонни основи.

Галерия

Възстановяване на изронен бетон – същност и значение

Възстановяване на изронен бетон 1
Възстановяване на изронен бетон – Научете повече!

Възстановяване на изронен бетон е операция, която е популярна още с наименованието саниране на бетон. По своята същност възстановяване на изронен бетон  представлява процедура, служеща за възстановяване и защита на стари бетонни повърхности, както и на индустриални подове. Посредством процедурата за възстановяване на изронен бетон от една страна могат да бъдат възстановени отличното състояние и външен вид на бетонни повърхности, които са били повредени вследствие на механично въздействие, на термично влияние, на химична агресия и т.н. А от друга, процедурата по възстановяване на бетон спомага и за изграждане на водонепропусклив повърхностен слой, който да не позволява възникването на корозия.   

Вижте повече:

Защо е необходимо възстановяване на изронен бетон?

Няколко са причините, поради които е препоръчително при повредени бетонови повърхности да се потърсят професионални услуги за възстановяване на изронен бетон. Тези причини са свързани със стабилността на съответната сграда или съоръжение, със сигурността на обитателите, както и с външния вид и естетиката. Нека да разгледаме поотделно споменатите причини за необходимостта от възстановяване на изронен бетон:

 • Възстановяване на изронен бетон 2
  Възстановяване на изронен бетон от System Floor

  защо е необходимо възстановяване на изронен бетон: стабилност на сградата или съоръжението – процедурата по възстановяване на изронен бетон ще гарантира стабилността на вашата сграда или съоръжение. Хубаво е да се следи за потенциални повреди в бетоновите повърхности и при необходимост да се вземат навременни мерки за отстраняването им. По този начин въпросните бетонови повърхности ще запазят отличното си състояние и няма да има нужда скоро да извършвате цялостна подмяна, която по принцип поглъща значително количество финансови средства.
 • защо е необходимо възстановяване на изронен бетон: сигурност на неговите обитатели – съвсем естествено от стабилността на дадена сграда или съоръжение зависи сигурността на неговите обитатели. Ако не се вземат мерки за отстраняване на наличните повреди в бетоновите повърхности, с времето е възможно тези повреди да станат по-сериозни и да се стигне до пропадане и други неприятни инциденти. Така че, ако сте забелязали подобни повреди, ви съветваме веднага да потърсите качествени професионални услуги за възстановяване на изронен бетон, за да гарантирате безопасността на себе си и на своите близки хора.
 • защо е необходимо възстановяване на изронен бетон: външен вид и естетика – разбира се, разрушенията на бетона оказват негативно влияние върху външния вид и естетиката на съответната сграда или съоръжение. Това е още една причина да прибегнете до професионалните услуги за възстановяване на изронен бетон. Специалистите с достатъчно солиден опит в бранша знаят как да извършат процедурите по възстановяване на изронен бетон така, че не само да се осигури стабилността и безопасността на сградата, но и тя да възвърне свежия и естетичен вид, който е имала преди.

Преимущества на полимер-цимента като материал за възстановяване на изронен бетон

Когато става въпрос за възстановяване на изронен бетон, полимер-циментът е най-подходящият материал, който би могъл да се използва. Ето какви преимущества ще донесе на вашата сграда или съоръжение полимер – циментовото покритие:

 • Възстановяване на изронен бетон 3
  Възстановяване на изронен бетон – Свържете се с нас!

  преимущества на полимер-цимента като материал за възстановяване на изронен бетон: устойчивост на атмосферни фактори – полимер-циментът не абсорбира вода и като цяло е устойчив на основните атмосферни фактори. Това го прави отличен избор за външни бетонни повърхности, които денонощно са изложени на различни атмосферни фактори и явления. Заявявайки професионални услуги за възстановяване на изронен бетон с полимер-цимент, вие ще бъдете сигурни в надеждността на новото покритие и по никакъв начин няма да се притеснявате от изненадите и неочакваните промени, които понякога ни поднася времето навън.
 • преимущества на полимер-цимента като материал за възстановяване на изронен бетон: устойчивост на натиск и химически агресори – друга причина, поради която полимер-циментът е подходящ за възстановяване на изронен бетон, е неговата устойчивост на натиск и химически агресори. Покритието с полимер-цимент е способно да издържи на натиск до 45 (MPa) след процедура по възстановяване на изронен бетон. Освен това то е устойчиво на различни химически агресори, използвани в съвременната индустрия. Така че професионалните услуги за възстановяване на изронен бетон с полимер-цимент могат да ви свършат отлична работа в индустриални зони и бази на предприятия, които развиват дейност в сферата на химическата промишленост.
 • преимущества на полимер-цимента като материал за възстановяване на изронен бетон: отлична адхезия към стари бетонни основи – и не на последно място, характерна за полимер-цимента е отличната адхезия към стари бетонни основи. Слепването и съединяването му с тях се осъществява без никакъв проблем. Именно подобни стари бетонни основи най-често се нуждаят от процедури по възстановяване на изронен бетон. В този смисъл е напълно логично да се заложи на полимер-цимент, за да се гарантира ефективността на услугата „Възстановяване на изронен бетон“.

Причини да се доверите на „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД при нужда от възстановяване на изронен бетон

„СИСТЕМФЛОР“ ЕООД е фирма, стартирала дейността си през 2014 година. Ние сме се специализирали в полагането и реновирането на подови настилки. Част от нашето портфолио е и услугата „Възстановяване на изронен бетон“. Вижте няколко основателни причини да се доверите на екипа ни при нужда от възстановяване на изронен бетон:

Възстановяване на изронен бетон 5
Възстановяване на изронен бетон – Разгледайте при нас!

Причини да се доверите на  „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД при нужда от възстановяване на изронен бетон: Високо качество – екипът на „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД се състои от висококвалифицирани специалисти с богат опит в бранша, които добре знаят какво да правят при възстановяване на изронен бетон. За възстановяване на изронен бетон използваме само и единствено първокласен полимер-цимент, за да осигурим желаното качество и устойчивост във времето на новото покритие.

Причини да се доверите на  „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД при нужда от възстановяване на изронен бетон: Конкурентни цени –  в същото време ние ще ви предложим достатъчно конкурентна за  възстановяване на бетон цена. Конкурентна за възстановяване на бетон цена, която напълно отговаря на финансовите възможности на родния бизнес и потребители. Нямайте никакви съмнения, че „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД ще ви гарантира оптималното съотношение между качество и изисквана за възстановяване на бетон цена.   

Причини да се доверите на  „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД при нужда от възстановяване на изронен бетон: Без ограничения – не си поставяме ограничения по отношение на местоположението на предоставяните услуги (в това число на услугата „Възстановяване на изронен бетон”)  или пък на типа клиенти, с които да работим. Можете да заявите възстановяване на изронен бетон от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД, независимо в коя точка от България се намира вашият обект. Приемаме поръчки за възстановяване на изронен бетон както от бизнеси, така и от частни лица.

Причини да се доверите на  „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД при нужда от възстановяване на изронен бетон: Реномирани клиенти – реномираните клиенти, доверили се именно на „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД, са още едно доказателство за качеството на нашите услуги, включително на услугата „Възстановяване на изронен бетон“. Като примери за такива реномирани клиенти, ползващи и услугата „Възстановяване на изронен бетон“, ще посочим „Булгартабак Холдинг“ АД, „София Мел“ АД, строителни фирми като „АРТ Е СТРОЙ“ ЕООД и „КОНТРАКТ СИTИ“ ООД, „Бор – Чвор“ ЕООД и т.н.