Диамантено шлайфане – същност и значение

Диамантено шлайфане на бетон 1
Диамантено шлайфане на бетон – Научете повече!

Диамантено шлайфане наричаме един от най-ефективните методи за заздравяване и поддръжка на бетон и други видове повърхности. Неговата цел е да гарантира гладкостта и равността на конкретната повърхност. Често диамантено шлайфане се прави преди използване на епоксиди за изграждане на т.нар. полимерни покрития. По принцип епоксидната смола се нуждае от гладка и равна повърхност, за да може да се залепи достатъчно здраво и ефективно за бетона. В следващите редове ще поговорим малко повече за ползите и преимуществата от диамантено шлайфане. Освен това ще разберете защо заявяването на услуга за диамантено шлайфане от  СИСТЕМФЛОР ЕООД е най-добрата за вас опция на пазара.

Кои са ползите и преимуществата от диамантено шлайфане?

Няколко са основните ползи и преимущества, които ще получите от заявяването на висококачествени и надеждни услуги по диамантено шлайфане. Нека да разгледаме накратко ползите и преимуществата от диамантено шлайфане:

 • Диамантено шлайфане 7
  Диамантено шлайфане от System Floor

  Ползите и преимуществата от диамантено шлайфане: перфектен външен вид – посредством диамантено шлайфане ще бъде възможно да възвърнете перфектния външен вид на вашите бетонни и други повърхности. Ако процедурата се извърши с необходимата прецизност, тези повърхности ще бъдат на практика огледално лъснати. Повърхности с огледален завършек винаги имат изключително положителен ефект в интериора и правят цялостната атмосфера в помещението значително по-стилна и елегантна.

 • Ползите и преимуществата от диамантено шлайфане: повишаване на устойчивостта във времето – инвестицията в диамантено шлайфане несъмнено си заслужава, тъй като ще доведе до повишаване на устойчивостта във времето на съответните повърхности. Подовете, изградени от бетон например, стават доста по-устойчиви на износване, дори и по тях ежедневно да е налице голямо количество движение. Така че благодарение на професионалните услуги за диамантено шлайфане в дългосрочен план ще си гарантирате спестяване на финансови средства за поправки и ремонти.

Ползите и преимуществата от диамантено шлайфане: улесняване на почистването и поддръжката – след извършване на първокласно диамантено шлайфане на практика ще имате налице безпрахова повърхност. Повърхност, която е значително по-хигиенична от преди. Повърхност, с чието почистване и поддръжка няма да имате никакви проблеми. Дори и да се получи разливане на различни течности, по полирания бетон изключително рядко остават петна и зацапвания.

Къде намират приложение професионалните услуги за диамантено шлайфане?

Професионалните услуги за  диамантено шлайфане намират приложение в най-различни типове сгради и помещения. По-надолу ще обясним как заявяването на диамантено шлайфане би могло да се окаже от огромна полза в жилищни, индустриални и обществени пространства:

 • Диамантено шлайфане 5
  Диамантено шлайфане – Свържете се с нас!

  Професионалните услуги за диамантено шлайфане в жилищни сгради – диамантено шлайфане е доста практикувано в съвременните жилищни сгради. Много домакинства залагат на него заради сравнително ниската цена на услугата. Можем уверено да кажем, че професионалните услуги за диамантено шлайфане са шанс за домакинствата да реализират бюджетен завършек на подовите настилки в своите къщи или апартаменти. Завършек, благодарение на който съответните подови настилки ще изглеждат изключително стилно и ще запазят отличното си състояние за дълъг период от време.

 • Професионалните услуги за диамантено шлайфане в индустриални пространства – професионалните услуги за диамантено шлайфане са отличен избор също така за индустриални пространства. Можете да ги използвате за своите индустриални помещения, за сервизи и работилници, за складови помещения и логистични центрове. Както вече споменахме по-горе в текста, първокласното диамантено шлайфане прави подовите настилки изключително устойчиви на външни фактори. В това число устойчиви и на тежките индустриални условия, които са налице в някои от споменатите обекти.
 • Професионалните услуги за диамантено шлайфане в обществени пространства – професионалните услуги за диамантено шлайфане е възможно да се приложат и в различни обществени пространства. Като например на паркинги, в супермаркети и големи търговски обекти, магазини и шоуруми и т.н. В подобни обществени пространства, където ежедневно е налице голямо движение на хора и/или превозни средства, отново е необходимо подовите настилки да са достатъчно здрави и устойчиви на външни фактори. И качествените и надеждни услуги за  диамантено шлайфане ще помогнат за постигането точно на тази цел.

Необходимо ли е диамантено шлайфане на нови подови повърхности?

Немалко хора са на мнение, че наскоро положен бетон няма нужда да бъде шлайфан. Това обаче не е точно така. Професионалните услуги за диамантено шлайфане винаги са от полза за вашите подови настилки, дори и те да са съвсем нови. Качественото диамантено шлайфане ще спомогне за това съответните подови настилки да са по-здрави и укрепени, с по-добра текстура и с по-елегантен външен вид. Освен това ще направи въпросните подови настилки много по-лесни за почистване и поддръжка. Определено си заслужава още след полагането на подовите настилки да инвестирате в тяхното диамантено шлайфане.

Защо да се доверите на СИСТЕМФЛОР ЕООД при нужда от диамантено шлайфане?

Диамантено шлайфане на епоксиди 1
Диамантено шлайфане на епоксиди – Доверете се на опита!

СИСТЕМФЛОР ЕООД е фирма, чиято дейност стартира през 2014 година. Ние сме специализирани в полагането и реновирането на подови настилки. Един от иновативните методи, които предоставяме на своите клиенти, е методът за диамантено шлайфане. Ето защо да се доверите именно на нас при нужда от  диамантено шлайфане:

Защо да се доверите на СИСТЕМФЛОР ЕООД при нужда от диамантено шлайфане: Завършен цикъл от услуги – екипът на СИСТЕМФЛОР ЕООД е в състояние да ви предостави завършен цикъл от услуги, що се отнася до  диамантено шлайфане или която и да било друга от офертите в портфолиото ни. Първо идваме на място, правим оглед на подовите настилки и предлагаме на клиента конкретни цени и параметри. И след това се захващаме със самата дейност по диамантено шлайфане.

Защо да се доверите на СИСТЕМФЛОР ЕООД при нужда от диамантено шлайфане: Без ограничения във връзка с местоположението и клиентите – ние от СИСТЕМФЛОР ЕООД не си поставяме ограничения във връзка с местоположението на услугите, които предоставяме. Можем да извършваме полагане и реновиране на подови настилки на територията на цялата страна. Нямаме ограничения и по отношение на типа клиенти – работим както с фирми, така и с частни лица.

Защо да се доверите на СИСТЕМФЛОР ЕООД при нужда от диамантено шлайфане: Положителни отзиви от клиенти –  на сайта ни можете да видите положителни отзиви от клиенти, които са останали изключително удовлетворени от нашите услуги. Сред реномираните клиенти, доверили се именно на нас, са  „Бор – Чвор“ ЕООД, „София Мел“ АД, HAPPY BAR & GRILL, гр.София, кв.Люлин, „БИОМАШИНОСТРОЕНЕ“ АД, гр. Пловдив и много други.