Класическият начин за хидроизолиране на тераси и покриви е чрез познатите рулонни покрития, при които не е възможна прецизната обработка на детайли и труднодостъпни места, а този пропуск ще доведе наново проблема с течовете.

При изпълнението на хидроизолационната ни система имаме ангажимента да избегнем това, с предварителна обработка на всеки един детайл, преди да положим основният носещ слой. Едно от най-големите предимства на хидроизолационната мембрана е спестяването на време и средства, тъй като е възможно полагането й без да се премахва съществуващата основа. Съставът й я прави устойчива на химически агресори и климатични аномалии.

Предимства

 • Универсално приложение;
 • Дълготраен живот, повече от 25г.;
 • 100% хидроизолационна бариера;
 • Приложим на местта с постоянен контакт с вода;
 • Следва релефа на основата;
 • Безшевна мембрана;
 • Висока еластичност > 300 %;
 • Устойчивост на термошок;
 • Отлична климатична и УВ устойчивост;
 • Износоустойчивост;
 • Устойчивост на механичен удар;
 • Устойчивост на пукнатини;
 • Приложима на места с пешеходен трафик;
 • Притовохлъзгащо покритие;

Галерия

Защо е необходимо хидроизолационно полимерно покритие на тераси и покриви?

Хидроизолационно полимерно покритие 2
Хидроизолационно полимерно покритие – Научете повече!

Преди да ви разкажем малко повече за характеристиките и преимуществата на качественото хидроизолационно полимерно покритие, нека да изясним защо то е необходимо за тераси и покриви. Традиционният метод за хидроизолация на подобни съоръжения е посредством вероятно добре познатите ви рулонни покрития. При тях обаче не може да се направи достатъчно прецизна обработка на всички детайли и труднодостъпни места. А липсата на такава прецизна обработка означава повишен риск от появяване на проблема с течовете отново. Разрешаването на този казус е възможно чрез залагане на хидроизолационно полимерно покритие.

Вижте повече:

Какво представлява предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД хидроизолационно полимерно покритие?

Ние от  „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД предлагаме на своите клиенти хидроизолационно полимерно покритие, което би позволило да се избегне повторно появяване на проблема с течовете. Става въпрос за хидроизолационно полимерно покритие със специална хидроизолационна мембрана. При такова хидроизолационно полимерно покритие е възможно да се направи предварителна обработка на всички детайли, преди да се пристъпи към полагането на основния носещ слой. Все повече потребители и бизнеси залагат на нашето хидроизолационно полимерно покритие поради множеството преимущества, които то носи. Повече за въпросните преимущества ще научите по-надолу в текста.

Предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД хидроизолационно полимерно покритие – кои са неговите главни преимущества?

Хидроизолационно полимерно покритие 5
Хидроизолационно полимерно покритие – преимущества

Няколко са съществените преимущества на предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  хидроизолационно полимерно покритие, които задължително трябва да отбележим. Сред тях са спестяването на време и средства, устойчивостта на химически агресори и различни климатични фактори, 100%-вата хидроизолационна бариера, както и износоустойчивостта, позволяваща запазването на отличното състояние на покритието за доста дълъг период от време. Нека да разгледаме поотделно споменатите преимущества:

 • преимущества на предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД хидроизолационно полимерно покритие: спестяване на време и средства –  заявявайки предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  хидроизолационно полимерно покритие, вие ще спестите значително количество време и средства. Това е така поради специфичния метод на полагане на хидроизолационната мембрана. Метод за полагане, благодарение на който тя може да бъде положена, без да има нужда от премахване на съществуващата основа.
 • преимущества на предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД хидроизолационно полимерно покритие: устойчивост на химически агресори и различни климатични фактори – това преимущество на предлаганото от  „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  хидроизолационно полимерно покритие отново се дължи на хидроизолационната мембрана. И по-точно на нейния състав. Състав, който й дава възможност да запази здравината и устойчивостта си, независимо дали е подложена на влиянието на силни химически агресори или пък на различни климатични фактори и аномалии.
 • преимущества на предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД хидроизолационно полимерно покритие: 100%-ва хидроизолационна бариера – както вероятно сте разбрали от текста дотук, предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  хидроизолационно полимерно покритие гарантира 100%-ва хидроизолационна бариера. Възможността за максимално прецизна обработка на всички детайли и труднодостъпни места  позволява да се елиминира рискът от повторно появяване на течове. Което прави нашето хидроизолационно полимерно покритие отличен избор за съоръжения с постоянен контакт с вода.
 • преимущества на предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД хидроизолационно полимерно покритие:  износоустойчивост – предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  хидроизолационно полимерно покритие се отличава и с изключителна износоустойчивост.  Износоустойчивост, която му позволява да се запази в отлично състояние за доста дълъг период от време и съответно инвестицията ви наистина да си заслужава. Нашето  хидроизолационно полимерно покритие е способно да съхрани функционалността си за повече от 25 години.
  Хидроизолационно полимерно покритие 16
  Хидроизолационно полимерно покритие от System Floor
 • преимущества на предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД хидроизолационно полимерно покритие: подходящо за места с пешеходен трафик – издръжливостта и устойчивостта на натоварвания, характерни за предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  хидроизолационно полимерно покритие, увеличават значително неговите приложения. Тези характеристики го правят подходящо и за места, в които е налице осезаем пешеходен трафик на ежедневна база.

преимущества на предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  хидроизолационно полимерно покритие: наличие на противохлъзгащо покритие –  наличието на противохлъзгащо покритие е още едно преимущество на предлаганото от „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  хидроизолационно полимерно покритие. Преимущество, което гарантира спокойствието и сигурността на преминаващите хора. Със сигурност не бихте искали терасата ви да става изключително хлъзгава след падане на малко количество дъжд, нали? За да ограничите до минимум риска от нежелани инциденти, свързани с вас и с най-близките ви хора, ви съветваме да изберете нашето хидроизолационно полимерно покритие.

Причини да се доверите на „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД при нужда от хидроизолационно полимерно покритие

Хидроизолационно полимерно покритие 7
Хидроизолационно полимерно покритие – Свържете се с нас!

Нашата фирма  „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  стартира дейността си през 2014 година. Екипът ни се е специализирал в полагането и реновирането на подови настилки. Ето няколко основателни причини да се доверите именно на нас при нужда от хидроизолационно полимерно покритие:

Причини да се доверите на „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  при нужда от хидроизолационно полимерно покритие: Високо качество и ефективност – екипът на „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  ви предлага най-високо качество и ефективност по отношение на услугата за полагане на  хидроизолационно полимерно покритие. Нашето хидроизолационно полимерно покритие притежава всички споменати по-горе характеристики и преимущества. Доверявайки се на нас, ще получите на максимално конкурентна и изгодна цена  хидроизолационно полимерно покритие, което има живот повече от 25 години.

Причини да се доверите на „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  при нужда от хидроизолационно полимерно покритие: Завършен цикъл от услуги – винаги се стремим да предоставяме на клиентите си завършен цикъл от услуги. Това важи в пълна степен и за полагането на хидроизолационно полимерно покритие. Започваме с оглед на съоръжението и изготвяне на техническо предложение към него с конкретни цени и параметри. Ако клиентът е удовлетворен от въпросното техническо предложение, преминаваме към полагането на хидроизолационно полимерно покритие и предаването му в експлоатация. 

Причини да се доверите на „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  при нужда от хидроизолационно полимерно покритие: Без ограничения  по отношение на местоположение или тип клиенти –  не си поставяме никакви ограничения по отношение на местоположението на услугите, които предоставяме (включително и на услугата по полагане на хидроизолационно полимерно покритие), както и във връзка с типа на клиентите, с които работим. Извършваме полагане на хидроизолационно полимерно покритие в обекти и съоръжения на територията на цялата страна. Работим и с частни лица, и с различни бизнеси.

Причини да се доверите на „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  при нужда от хидроизолационно полимерно покритие: Положителни отзиви от клиенти – на сайта на „СИСТЕМФЛОР“ ЕООД  можете да намерите множество положителни отзиви от наши клиенти. Положителни отзиви, които са поредното доказателство за надеждността на услугите ни, в това число на услугата по полагане на хидроизолационно полимерно покритие. Сред реномираните клиенти, доверили се именно на нас, са  „Арт Хотел Симона“, УМБАЛ „Царица Йоана“ – ИСУЛ, „Social Cafe“ ( гр. София, бул. „Витоша“ №16), „HAPPY BAR & GRILL“ (гр.София, кв.Люлин), аквапарк „Акваленд“ (гр.Пловдив) и много други.